BlogLees het laatste nieuws

Leilani Smolders

Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit de trainingen die we volgen. Dit kunnen trainingen zijn die we online volgen zo vanuit onze luie stoel. Maar ook die we bezoeken.

Zoals bijvoorbeeld afgelopen oktober waren we met Flekkappers by Stef een heel weekend naar Londen gegaan. Om daar inspiratie op te doen m.b.t. nieuwe coupes, kleurtechnieken, producten etc.

Hieronder heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet. Sommige zijn niet perse nieuwe technieken, maar wel wat voorlopig nog gaan zien in het modebeeld.

Veel plezier en succes met het uitzoeken van misschien wel je nieuwe coupe...? :-)

 

- Color melt

De naam zegt het eigenlijk al. Kleuren die versmelten met/in elkaar. Er wordt gebruik gemaakt van drie of meerdere kleuren om zo tot een zacht en speels effect te komen. Met een naadloze overgang. Dit laatste is eigenlijk het meest kenmerkend van deze kleurtechniek.

colormelt color melt 1 Color Melt Hair

 

- Bronde

Blonds have more fun..? of toch een brunette..? Met deze kleuring dus DUBBEL plezier. Want dit is de perfecte combinatie van twee kleuren! Door de twee kleuren ( of meerdere) te gebruiken krijg je een heel natuurlijk effect.

bronde BRONDES GIGI brondecolor

 

- Soft copper

Zacht speelse kopertinten. Waarbij de aanzet het haar wat dieper en donkerder van kleur is. Richting de punten wordt de kleur wat lichter. Dit geeft het haar meteen meer diepte en zorgt voor levendig kapsel.

softcopper softcopper1 Emma Stone red hair colors 2016

 

- Balayage

Deze techniek wordt al even gebruikt, maar blijft populair. Doordat je deze bij alle kleuren kunt toepassen is die heel veelzijdig. En geeft net wat meer contrast in het haar dan bovengenoemde technieken.

cement grijs haar balayage balayage bruin

Zoeken