BlogLees het laatste nieuws

 

Summer is comming!

 

Met al die zonuren die ons nog te wachten staan is het belangrijk om onze haarverzorging eens even onder de loep te nemen.

Want meestal zijn we gewent aan die ene shampoo/ conditioner. Maar kunnen we die het hele jaar door gebruiken? Of is het slim om eens te veranderen?

Ons advies is om je haarverzorging aan te passen aan het seizoen. Waarom vraag je jezelf af? Onze haren zijn gevoelig voor veranderingen en reageert daar ook naar (het ene haartype wat meer dan de ander) of dat nu gaat om veranderingen in je lichaam zoals, gewichtsverlies, hormonale disbalans, pigmentverlies.. etc. Of op weersveranderingen. Ons haar krijgt ander eigenschappen en dus ook andere behoeftes. 

Nu de zomer voor de deur staat gaan we vaker naar buiten (hallo zon!) we wassen onze haren meer omdat we transpireren en nemen ook regelmatig een verkoelende plons in het zwembad of de zee. Het haar en daarmee ook de kwaliteit en de kleur heeft te lijden onder deze veranderingen. Zon laat de kleur sneller vervagen, (helaas is dit nooit helemaal te voorkomen) maar ook chloor tast de kleur aan en nog belangrijker de kwaliteit van het haar. Als je het haar niet goed uitspoelt en nabehandeldt zal het haar droog en broos worden. Laten we het zout van de zee in onze haren zitten geeft dat wel lekker body aan onze haren, maar beschadigd ook de schubbenlaag.

Door te kiezen voor de SUN SHIELD lijn van Keune Haircosmetics bescherm en herstel je het haar optimaal tijdens de zomermaanden. Lees hieronder welke producten er zijn en wat ze doen.

SUN SHIELD SHAMPOOZuiverende aftersun. Nadat je hebt genoten van zon, zee en zwembad, is het tijd voor Sun Shield Shampoo. Deze mild reinigende shampoo verwijdert sporen van zonnebrandcrème, chloor en zout water uit je haar. Essentiële mineralen en provitamine B5 voeden en hydrateren door de zon gedroogde haren die snakken naar vocht voor zacht, glanzend haar.

 Eigenschappen: - Provitamine B5 - Anti-chloorstoffen verwijderen de chloorlucht - polymeren maken het haar beter doorkambaar.

SUN SHIELD CONDITIONERHydratatie na het zonnen. Sun Shield Conditioner is als aftersun voor je haar. Deze hydraterende conditioner verrijkt met Shea Butter verzorgt haar dat aan de zon is blootgesteld. Kationische polymeren en quats maken het haar zacht, soepel en makkelijk doorkambaar. Sun Shield Conditioner heeft ook een uv-filter om je haar te beschermen tegen de schadelijke straling van de zon, zodat je weer helemaal klaar bent voor een nieuwe zomerse dag.

Eigenschappen: - Shea butter verzorgt en geeft het haar glans - Een UV-filter berschermt het haar tegen schadelijke invloeden van de zon - Polymeren en quats verbeteren de doorkambaarheid.

SUN SHIELD OIL; Bescherm je haar tegen de zon. Vergeet niet om Sun Shield Oil in je strandtas te doen. Deze olie met SPF 8 biedt de perfecte hydraterende bescherming bij zonnig weer. Het is licht maar krachtig en sluit vocht in om te voorkomen dat het haar uitdroogt door de zon. De SPF houdt schadelijke uv a- en uv b-straling tegen, zodat je kleur behouden blijft.

Eigenschappen:- Squalaanolie vormt een microlaagje op het haar zodat het waterbestendig wordten niet uitdroogt - Vitamine E beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf - Een UV-filter beschermt het haar tegen schadelijke UV-straling.

Prijzen vanaf €15,95

 

 

Zoeken