BlogLees het laatste nieuws

Huidverzorging is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse verzorgingsroutine. Maar hoe zit dat eigenlijk met onze hoofdhuid? Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 1 op de 3 mensen in een bepaalde mate last heeft van zijn of haar hoofdhuid. Genoeg reden om hier eens even iets dieper op in te gaan.

Laten we beginnen bij het begin. Hoofdhuid problemen zijn er in verschillende soorten. We nemen even de meest voorkomende door. Een gevoelige, een droge of een te vette hoofdhuid (ook eczeem en psoriasis zien we veel op de hoofdhuid. Mocht je last hebben van één van die laatste twee dan raad ik je aan om naar een huisarts of dermatoloog te gaan). In alle gevallen is het super vervelend, maar vooral wat kunnen we er aan doen?

De Keune Derma Care Peeling is de eerste stap in onze speciale hoofdhuid treatments. Dit product reinigt en verzorgt de hoofdhuid en bereid deze voor op de na verzorging. Door de hoofdhuid op een milde manier te scrubben worden de dode huidcellen verwijdert waardoor de werkzame stoffen in de shampoo en lotions veel gerichter en beter hun werk kunnen doen. 

Voorafgaand de behandeling beginnen we met een Scalp Scan. Hiermee kunnnen we de conditie van je hoofdhuid vaststellen en doelgericht het "probleem" aanpakken.

 

Voor onderstaande hoofdhuidproblemen hebben we speciale tretaments:

- te vette hoofdhuid; waarschijnlijk maak je te veel talg aan, met deze behandling kunnen we die talgproductie afremmen/ reguleren. 

- een gevoelig hoofdhuid; wellicht heb je een droge of jeukende hoofdhuid of reageer je op bepaalde producten/ stoffen. De producten behorend tot deze behandeling zijn uiteraard dermatologisch goedgekeurd en bevatten geen sulfaten, alcohol of kleurstoffen. Zelfs de geur is allergeenarm.

- bij roos; jeukende en vette hoofdhuid met witte schilfers/ vlokken. Met deze behandeling gaan we de hoofdhuid kalmeren, de irritatie verminderen en helpen we de huid om roos te verwijderen en te voorkomen.

- een "normale" hoofdhuid; als je de algehele gezondheid van de hoofdhuid wilt verbeteren, maar geen specifiek probleem hebt.

Wij raden aan om de hoofdhuid 1x per 4 tot 6 weken te laten peelen. Dit is een salonbehandeling en daarna behandelen we de hoofdhuid met de bijbehorende producten. Deze peeling is ook niet voor thuisgebruik bedoelt, de na verzorging (lees) shampoo, conditioner, masker en/ of lotion raden we wel ten zeerste aan. Welke producten jij nodig hebt om tot een goed resultaat te komen. 

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog wat meer informatie nodig? Bel dan gerust naar de salon!

 

 

 

LET OP! voor een optimaal resultaat van de treatments is gebruik van de thuisverzorging gewenst!

 

Zoeken