olaplex pot

 

BOND FUSION & OLAPLEX

Dit zijn zogeheten BOND-BUILDERS. Wat deze doen is het haar intensief beschermen en versterken tijdens en na een chemische, mechanische en thermische behandeling. 

Dit gaat verder dan een masker wat je eens in de week in je haar gebruikt voor extra verzorging. Door dit product toe te voegen aan bijv. kleuringen kan het dieper het haar in dringen om daar de innerlijke structuur van het haar te herbouwen en te voeden. Dit geeft meteen resultaat wat je duidelijk voelt en ziet. Kortom je haar is meteen gezonder! 

Je kan deze BOND-BUILDERS ook als behandeling op zich zelf gebruiken. Dan herstelt deze eerder in het haar aangebrachte schade. Een fijne bijkomstigheid is dat kleuren langer houdbaar blijven door een BOND-BUILDER te gebruiken*  (*mits ook de daarvoor bedoelde thuisverzorging wordt gebruikt).

Belangrijk onderdeel is dus ook de after-care (thuisverzorging). Door wekelijks of twee wekelijks* 1x de after-care te gebruiken naast je regulieren verzorging, is het effect blijvend voelbaar en zichtbaar in je haar *(dit is afhankelijk van hoe vaak het haar wordt gewassen). Wanneer men er voor kiest om dit niet te doen zal de behandeling na ongeveer 5 wasbeurten uit het haar verdwijnen.

 

Sinds de komst van deze producten zijn de mogelijkheden op het gebied van kleuringen enorm toegenomen. LET WEL. Het is geen wondermiddel. Haar wat echt stuk is kan ook met een BOND-BUILDER niet worden herstelt. (In sommige gevallen biedt alleen de schaar nog uitkomst..)

Daarom is het ook dat we er vaker voor kiezen om deze producten standaard te gebruiken bij kleuringen. Vooral kleuringen waarbij het haar intensief wordt opgelicht. Dit doen we enkel en alleen om een betere kwaliteit haar over te houden. We zijn daardoor wel genoodzaakt om een meerprijs te vragen. Echter zal dit op voorhand altijd kenbaar gemaakt worden. Zodat je niet verrassingen komt te staan.

Nieuwsgierig geworden? Laat je persoonlijk adviseren door onze medewerkers en ervaar wat het voor jouw haar kan betekenen.!

 

Hieronder een duidelijk beeld van wat een BOND-BUILDER doet met het haar.

olaplex hair strand 

Vraag ernaar bij je volgende afspraak.

In het kort

STEF kappers is een laagdrempelige kapsalon met hoge salon service. Hier staan onze klanten voorop en luisteren we echt naar je wensen. Het allerbelangrijkste is dat jij uitstraalt wie je bent of wilt zijn. Alleen dan ben je ons perfecte visitekaartje.