Vitamines zo lekker.. Je zou denken dat het snoepjes zijn.

OASE Hair Vitamins combineert natuurlijke vitaminen, mineralen, plantenextracten en aminozuren om de haargroei te stimuleren en het haar te voeden van binnenuit.

 

 

Haar is kwetsbaar en gevoelig. Denk maar eens na, ook jij hebt vast wel eens te kampen gehad met futloos of broos haar. Haar dat uitvalt ..etc. Maar liefst 95% van de vrouwen heeft haarproblemen zoals haarbreuk of haaruitval! 

Onnodig: want door je lichaam een handje te helpen en de juiste supplementen te nemen, ziet je haar er binnen de kortste keren weer vol en stralend uit. En je haar in betere conditie brengen was nog nooit zo makkelijk dankzij deze heerlijke haarvitamines. De soft gums zijn een relatief nieuwe vorm van voedingssupplementen voor degenen die een voorkeur geeft aan een supplement dat gezond, ethisch, smakelijk en gemakkelijk te consumeren is.

OASE Hair Vitamins is de eenvoudige oplossing die alle essentiële voedingsstoffen biedt die het lichaam nodig heeft voor gezonder haar. De gepatenteerde Soft Gums™ zijn zachte, zoete snoepjes met een zwarte bessen smaak die niet aan je tanden blijven plakken.

Kenmerken:

  • Langer en sterker haar
  • Voedt het haar van binnenuit
  • 100% vegan en halal
  • Bevat essentiële voedingsstoffen 
  • Verbetert de haarsterkte
  • Gaat haarbreuk tegen
  • Glutenvrij

Gebruik: 2x daags 1 soft gum voor de eerste drie maanden. Daarna kan je overstappen naar 1x daags, maar dit kan de werking beïnvloeden.

Verpakt per 60st. voor €33,95 3 stuks voor €91,-

Wil je meer informatie laat het ons gerust weten!

 

In het kort

STEF kappers is een laagdrempelige kapsalon met hoge salon service. Hier staan onze klanten voorop en luisteren we echt naar je wensen. Het allerbelangrijkste is dat jij uitstraalt wie je bent of wilt zijn. Alleen dan ben je ons perfecte visitekaartje.