Yes! Ik heb weer een new best friend! Eentje die heerlijk ruikt en me helpt in de salon om nog mooiere kleuren te maken en te behouden. Ik heb het natuurlijk over de nieuwe producten van Keune Haircosmetics.

Namelijk de Revive Balm & Cleanse Mist. De oplossing voor haarbreuk en vervaging van kleur.

 

Laat ik beginnen met de Cleanse mist. Dit is een pre color treatment (of andere chemische behandeling) wat de metalen in het haar verwijdert.* Metalen komen in ons haar via ons leidingwater en stapelen zich langzaam maar zeker op. Dit heeft als gevolg dat haar anders reageert wanneer we het bijvoorbeeld kleuren en zo geen even/ gelijkmatig resultaat verkrijgen, maar het laat ook de kleur sneller vervagen. Dat is hartstikke zonde! Op deze manier kunnen we gaan kleuren op een schoon canvas. 

* verwijdert 86% van het koper al na 1 behandeling. 

Revive balm is de post color treatment. Dit gebruiken we na je kleurbehandeling en shampoo op handdoek droog haar i.p.v. conditioner of haarmasker. Dit kleine flesje met hele kleine moleculen herstelt haarbreuk* en laat kleuren nog minder snel vervagen**. 

Die kleine moleculen zijn belangrijk, want zo kan dit product zich in de vezellaag nestelen waar het herstelt en nieuwe bindingen creëert. En vervolgens de schubbenlaag goed afsluit waardoor kleuren geen kant op kunnen! Tevens vormt deze kleine krachtpatser ook een hitte schild tegen je styling tools tot 230°C. 

Voor thuis gebruik adviseren we je de eerste 4-6 wassingen de Revive Balm te gebruiken (dus geen conditioner of haarmasker na je shampoo) en daarna naar wens/ indien nodig. 

* maar liefst 73% minder beschadigd haar na 3 toepassingen 

** behoudt tot wel 95% van zijn kleur na 5 weken!

 

Net zo enthousiast? Vraag erna bij je volgende behandeling.

 

STEF.

In het kort

STEF kappers is een laagdrempelige kapsalon met hoge salon service. Hier staan onze klanten voorop en luisteren we echt naar je wensen. Het allerbelangrijkste is dat jij uitstraalt wie je bent of wilt zijn. Alleen dan ben je ons perfecte visitekaartje.