TRENDS

Toe aan iets nieuws? Hieronder geven we je wat inspiratie en styltips voor komend seizoen.

TREND 1 nieuwe kleur.

Keune brengt regelmatig nieuwe kleuren uit. Deze keer zijn het 5 nieuwe kleuren varierend van een zachte Lila kleur (welke mooi inspeelt op de pastel trend), een subtiele beige tint, een krachtige statement violetkleur, of een prachtige warme goud/koper blondtint tot een diepe koele bruintint. Ook nieuw is de BLONDSPRAY waarmee je blond haar snel en gemakkelijk omtovert tot een koele blondtint of zelf grijs/zilver.

NEW CC17 NEWDAWN FEARLESSLILAC 1 3NEW CC17 NEWDAWN UNSTOPPABLEBLONDE 1 3CONFIDENT COPPER LR

 

 

NEW CC17 NEWDAWN FIREDUPVIOLET 1 3NEW CC17 NEWDAWN UPBEATBEIGE 1 3

 

 

TREND 2 haar accessoires 

Op verschillende catwalks hebben we een trend gespot waarbij gebruik wordt gemaakt van een haaraccessoire. Onze tip. Maak van een simpele haarschuiver een eye catcher in je haar. Waar we ze voorheen in onze (opsteek) kapsel verstopte mogen ze nu juist gezien worden die haarschuivers. Je hebt ze in verschillende varianten, donker, licht, gekleurd of metallic. Zorg dat je een kleur kiest die contrast geeft met je haarkleur. Ben je donker kies dan voor een metallic of gekleurde schuiver. Bij lichte haarkleuren passen donkere, metallic of fel gekleurde schuivers mooi. 

Schuif ze over elkaar zodat er een een soort broche onstaat, maar je kunt er zelf ook een patroon of vorm mee maken. Speel ermee...have fun!

 

 accesoireromantischbobbypinmetal

 

 

haaraccesoireminimalistischbobbyarrow

 

TREND 3 soft balayage

De balayage trend blijft. Maar het mag dit seizoen ook wat subtieler. Geen harde contrasten, maar juist harmonieuze kleuren die voeiend in elkaar overlopen. Bijv. van donker bij de aanzet naar wat lichter bruin of warm bruin in de punten. Maar varieren kan en mag.

 

 NEW CC17 NEWDAWN DARINGDARKBLONDE 1 3

 

 

 

 

 

TREND 4 bardot pony

Een pony maar dan een beetje anders. Je föhnt het haar aan de voorkant naar voren toe, maak een middenscheiding maar zorg dat het haar nog deels over het voorhoofd valt en met de valling van zijkanten . Fixeer met een beetje lak om er voor te zorgen dat deze niet voor je ogen valt.

 

 brigittebardotbardotfringe