Kiezen van coupe & kleur.

Door Stefanie Neuberger.

 

Weet jij waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een nieuwe coupe of kleur?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat JIJ je er mooi, stoer, comfortabel of misschien zelfs sexy bij voelt. Zorg dat het dat gevoel oproept waar jij je prettig bij voelt en wat je wilt uitstralen!

- Gezichtvorm. Is heel bepalend bij het kiezen van een kapsel. Laat je kapper je daarin goed adviseren. 

HuidskleurHeb je een bleke huid of juist veel pigment? Dat bepaald de hardheid van een kleur in je gezicht. Maar ook de ondertoon is erg belangrijk, dat bepaald of een kleur niet " vloekt" bij je huid of flets maakt.

Haarstructuur. Ga bij het kiezen van een nieuw kapsel/kleur uit van de natuurlijke kwaliteit / structuur / en dikte van het haar. Kies een "plaatje" wat aansluit op jou type haar, en niet andersom. Het kan soms wel handig zijn om evt. een foto/ plaatje mee te nemen naar je kapper. Zodat je kan laten zien welke stijl je leuk vindt.

Wat ben je bereidt er aan te doen? Wil je een kapsel waarbij je 's ochtends alleen even met je handen door je haar gaat. Of ga je aan de slag met de föhn/ stijltang/ krultang..?

Welke producten gebruik je? Naast een goede schnitt, zijn op jou haar afgestemde producten erg belangrijk. Bijv. fijn haar vraagt om een ander product dan dik of stug haar. Ieder type haar heeft een andere behoefte.

 

Met dit in je achterhoofd wordt het kiezen van een nieuwe coupe misschien net iets makkelijker.

 

Loop eens binnen voor een persoonlijk advies!