diverseextensionsHairextensions zijn een mooie oplossing als je snel langer en/of voller haar wilt.

Wat zijn extensions?

Extensions zijn kleine bundeltjes haar welke door middel van het verhitten van keratine-wax aan een plukje van je eigen haar bevestigd worden.

Doordat ze per enkel plukje gezet wordt, vermengen de haren zich mooi met de eigen haren. Ook voor fijn of dunner haar zijn er opties. Denk aan MICRO extensions. Deze zijn ongeveer de helft van een normale extension en daardoor ook een stuk minder zwaar, waardoor het haarzakje ( deze houdt je eigen haar vast) niet zo onder spanning komt te staan. En dus ook minder kans hebt dat de haar uiteindelijk los laat.

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van extensions kunnen we vrijwel iedereen voorzien van een mooie volle haardos. (mits de lengte het toelaat) Voorop staat altijd dat het echt/ natuurlijk moet lijken. Vinden we dat het haar nog te kort is voor een verlenging bijvoorbeeld. Dan zullen we het ook NIET doen. We doen dit alleen als we zelf ook volledig achter staan.

VERZORGING.

Extensions vragen om extra verzorging dan je eigen haren. Dit komt voornamelijk omdat het haar ten eerste verschillende chemische behandelingen heeft gehad. Denk aan reinigen, kleurbaden evt krul. En ten tweede het haar krijgt simpelweg geen voeding vanuit de haarwortel.

Ben je daar van bewust wanneer je voor een verlenging of volume behandeling kiest. Dat het haar extra aandacht en verzorging nodig heeft.

Voor en mooi natuurlijk effect gebruiken we 100% Human hair.

 

Human Hair is gewoon mensenhaar.
De naam Human Hair wil niet perse zeggen dat de kwaliteit van het haar ook automatisch goed is, ook al denken veel mensen van wel.

Human Hair is veelal afkomstig uit Azië en dat haar lijkt totaal niet op Europees haar. Braziliaans Haar komt hier veel meer mee overeen.
Ook wordt Haar vaak op een slechte manier behandeld om het klaar te maken voor de verkoop.

Remy of non-Remy?

remynonremy2

Remy haar wil eigenlijk gewoon zeggen dat alle schubben van de haren dezelfde kant op staan.
Bij sommige goedkopere soorten worden de haren niet zorgvuldig geplaatst. Hierdoor lopen de richtingen van de haarschubben tegen elkaar in en dat zorgt al snel voor veel klitten en knopen.

Wij werken met onderstaande merk(en) vanwege uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

 • Euro SoCap
 • SoCap Original

Zijn er ook verschillende haarstructuren?

Hairextensions zijn in de volgende drie structuren verkrijgbaar:

 • Steil
 • Slag
 • Krul

Euro SoCap blinkt uit in het steile haar. In dit haar is met een beetje kneden en een goed krul product toch nog een aardige slag te krijgen.
Het Natural Weave haar van SoCap Original heeft van zichzelf een sterkere slag.

 

steilkrulslag2

Bij de haren met slag en krul van zowel Euro SoCap als SoCap Original zijn alle slagen en krullen gepermanent.

In welke lengtes zijn extensions te verkrijgen?

Hairextensions zijn te verkrijgen in de volgende lengtes:

 • 30 cm / 12 inch
 • 40 cm / 16 inch
 • 50 cm / 20 inch
 • 60 cm / 24 inch

Wanneer extensions;

• op de juiste manier gezet worden,
• goed worden verzorgd
• en zorgvuldig en tijdig worden verwijderd,

zullen je eigen haren nagenoeg hier niet onder lijden.

Beschadigingen aan het eigen haar komen altijd voort uit het slecht plaatsen, slecht verzorgen en/of slecht verwijderen van de Hairextensions.

Er zijn ook andere opties i.p.v. de regulieren hairextensions. Denk aan klik extensions, flip-in hair en hairweaves...etc. Wil jij weten wat voor jou de beste optie is? Laat het ons weten, we adviseren je graag!

eurosocaplogo3