KERATINE BEHANDELING VAN KERATHERAPY

Wat is keratine? En vooral wat doet het met je haar.

Keratine is een eiwit dat van nature al in het haar aanwezig is. Het is een bouwstof dat het haar sterker en gezonder maakt. Doordat ons haar veel te lijden heeft van o.a. kleuringen, föhnen, wassen, kammen…etc. wordt de keratine in ons haar aangetast. Daardoor gaat het haar pluizen, de glans verdwijnt en de structuur van het haar verandert.

Gelukkig zijn er behandelingen die de keratine weer aan vullen in het haar. Waardoor het gladder en gezonder wordt, het gaat weer volop glanzen en pluis wordt gereduceerd met circa 75%!

Vergis je niet, een Keratine behandeling is geen Straightening of Relaxer. Hoewel het haar gladder wordt (de structuur) verbreekt deze niet de zwavelbruggen in het haar. Wat een Relaxer of straightening wel doet. (Zwavelbruggen zijn de verbindingen in het haar die er voor zorgen dat haar krult en éénmaal verbroken is dit blijvend).

Daardoor is een Keratine behandeling ook NIET schadelijk voor het haar. En komt het juist sterker en gezonder uit de behandeling. Dit is de meest intensieve verzorging voor je haar!

STEF kappers biedt verschillende keratinebehandelingen en verzorgings producten aan. Er is een behandeling of product voor ieder haartype bijvoorbeeld:

-Standaard keratine         - duurt circa 2 uur*, en geeft ongeveer 3 maanden resultaat. Keratine moet thuis nog (deels) uitharden. Wassen of nat maken mag pas na 48 uur.

-Standaard keratine +      - duurt circa 3 tot 4 uur*, eindresultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Wassen of nat maken liefst pas na 24 uur. Houdbaarheid is circa 3 maanden. 

-Express behandeling.     -duurt circa 1uur*, geeft ongeveer 1 maand resultaat, minder intensief dan de bovenstaande behandelingen, je kan het het beste zien als een soort opfrisbehandeling. Wassen thuis ook pas minimaal na 24 uur. 

Het eindresultaat van deze twee behandelingen is nagenoeg hetzelfde, maar bij de de bovenste blijft er een restproduct achter in het haar welke je pas na twee dagen thuis mag uitwassen. Wil je meteen resultaat zien dan is de standaard + voor jouw de beste keuze.

Naast een vollledig behandeling is het ook mogelijk om het haar deels te behandelen met keratine ( denk aan een vervelende lok/ pony, de springerige contourhaartjes of alleen de bovenste lagen van het haar). Een soort mini behandeling.

      Voor prijzen en de mogeljkheden voor jouw haar kun je het beste even bellen of nog beter een intake plannen zodat we je persoonlijk kunnen adviseren.

(*) daadwerkelijk tijd is afhankelijk van de dikte en lengte van het haar.

 

Voor en na van keratine standaard + bij Nathalie.

Haar reactie over de behandeling; " Perfect, mijn haren pluizen niet meer ze glanzen en voelen zacht aan. Ze worden 1x per week gewassen en ik hoef er de hele week niets meer aan te doen behalve een keer doorborstelen".