• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"STEF kappers filosofie"

Onze filosofie is dat haar bij je moet passen, passen bij je persoonlijkheid, passen bij je gezichtsvorm en huidskleur, maar ook bij je lifestyle.
Of je nu in alle vroegte moet opstaan en niet te veel tijd wil spenderen aan je kapsel of dat je juist houdt van variëren met styling tools en looks.

Het moet passen bij jou.

 

Samen gaan we op zoek naar jouw “perfecte coupe” en wat je wil uitstralen. Geven we je advies en tips zodat je ook eenmaal thuis gegarandeerd bent van een goed kapsel.
Bij ons staat kwaliteit voorop. Dat is wat je van ons en de producten waar we mee werken mag verwachten. We zullen altijd het allerbeste nastreven voor jou en je haar.

Denken met je mee, maar zullen het ook zeggen wanneer iets niet mogelijk is. Eerlijkheid daar houden we van.

 

De combinatie van professionaliteit en sfeer maakt onze salon een fijne plek om te zijn en om te werken. En dat merk je.

 

Zien we je snel? De koffie staat klaar.
Stef, Leilani, Emma, Yolanda.

Tip Hoe kies ik het juiste product?

hairproducts

 

Product gebruik

Het juiste product kiezen voor jouw type haar en gewenste finish is cruciaal, maar kan best lastig zijn.

Er is immers zó veel keus….!

Hoe maak je die keuze en waar moet je op letten?

Stel je zelf bij het maken van die keuze de volgende vragen om te voorkomen dat die badkamers kastjes overvol komen te staan met producten die je nooit gebruikt.

1 Welk type haar heb ik?

Fijn, dik, stug, krullend, steil… Voor ieder type haar zijn specifieke producten bestemt. Kies wat het dichtste bij jouw haartype ligt. Daardoor vallen er al veel producten af.. dus minder keuze = FIJN!

2 Welk jaargetij is het nu?

Net als de huid in de winter een ander verzorging nodig heeft dan in de zomer. Geldt dat voor onze haren ook zo. Haar krijgt gewoon andere eigenschappen wanneer het weer verandert. In de zomer bijvoorbeeld wordt het haar sneller stug of droog door de zon die meer schijnt, het zwemmen, de zoute lucht aan zee. Dan heb je een minder stevig product nodig om het in model te houden. Wel heb je dan vaker een verzorgend product nodig. Of een kleur ondersteunend product. Een ander voorbeeld in de winter is, wanneer we de verwarming aanzetten wordt de hoofdhuid droger. Dan is het vooral raadzaam om voor andere shampoo te kiezen. Éen die bij voorkeur meer vocht inbrengt.

3 Wat wil ik dat het product doet?

Wil je dat het zachter maakt? Fixeert of verstevigd? Of moet het ook verzorgen?.. dit zijn zomaar wat voorbeelden. Maar probeer voor jezelf te bepalen wat het hoofddoel is.

4 Welke finish wil ik?

Zoek je een product met en glanzende of matte finish? Of misschien wel een wetlook.

5 Hoeveel hold moet een product hebben? Of wil ik een flexibel product?

Bij producten wordt meestal een hold-factor weergegeven. Van milde fixatie tot super strong. Daarmee wordt bedoelt hoeveel houdbaarheid/ flexibiliteit er wordt gegeven aan een kapsel. Hoe hoger de hold hoe meer het je kapsel fixeert (vastzet).

 

Je ziet er komt meer bij kijken dan zomaar een potje uit het rek pakken, wat het mooist in je badkamer staat… ( ja echt het gebeurt….)Loop gerust eens bij ons binnen voor een persoonlijk advies of als je vragen hebt. We helpen je graag!

Vindt je een product niet fijn wat je bij ons hebt gekocht. Dan ruilen we het zonder problemen om.

EXTRA TIP:

Heb je een product gekocht bij je kapper, maar geeft het toch niet het gewenste resultaat? Probeer dan de dosering aan te passen. Vaak zien we dat er TEVEEL product wordt gebruikt. Meer product gebruiken betekent niet meer stevigheid. Je verzwaard het haar juist meer! Dit werkt dus averechts…

“Looking Good
Feeling Great"