Workshop

 

HAAR WORKSHOP stylen doe je zo.

Geef je op voor een gezellige avond met je vriendinnen, zussen, moeder, collega’s of alleen (dan delen we je in bij een andere groepje) voor onze haar workshop. En leer in ongeveer 2 uur tijd hoe jij het beste uit je haar haalt.

Het is een avond waarbij je zelf aan de slag gaat met jouw “probleem’’/ haarwens onder toeziend oog van onze medewerkers. Wij zijn erbij om je daarin te sturen, tips te geven, helpen en vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om vlechten, föhnen, opsteken, productgebruik, stylen of krullen. Wij helpen je verder!

Inbegrepen tijdens deze avonden is ook een PSP (PERSONAL STYLING PLAN) jouw persoonlijke bouwtekening. Met een o.a. een haaranalyse en vragenlijst zodat wij en jij nog beter inzicht krijgen in je specifieke haarwensen. Deze krijg je mee naar huis zodat je daar alle info bij de hand heb om ook thuis je coupe perfect in model te brengen.

Dit alles natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Kortom een leuke gezellige maar ook informatieve avond!

Voor aanmeldingen of vragen stuur je een email met je gegevens en het aantal personen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Data's zijn nader te bepalen.

Kosten voor deze workshop bedraagt € 20,- p.p

 

Workshop is ook uit te breiden met bijv. een make-up workshop...